začíná začíná...a potom další..úhrnem vzato náš film je ne-konečný /až do smrti smrťoucí/ ST*
17.04.2023 14:37:47 | Frr
Každý, kdo myslí nad rámec svých povinností, je chyba v systému. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=LcY4wjVTbTM&t=7s
17.04.2023 12:55:53 | Lighter
Hvězdné války 4-6 - nejlepší :)
Jituško milá, neboj - vše dobře dopadlo - přistání na 1* a brzy budeš připravena opět odstartovat :) Pořádně proveď předstartovní kontrolu, a bude to v pořádku :)
Nesmírně se mi líbí Tvá báseň, ale podle mne nejsi chyba v systému, neb ty se odstraňují, což s Tebou nesmí nastat! Jsi funkce systému, která se učí žít v celém ekosystému existence samotného bytí :)
Měj se krásně a objímám :)
17.04.2023 10:50:38 | Ondra