Jaro 2023
A jako každý rok je tu jaro
Nemění se nic a přece vše
Je pryč
Barvený míč i skleněnky v trávě
Možná jsou jen v mé hlavě
Ti malí chlupáči plní pylu
Neskuteční stejně jako tento svět
A přece krásní
Ještě chvíli být
Ještě najít sílu
Než mohu se vrátit zpět
Domů…
Přečteno 125x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, šerý, Koala, Frr, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)