Na věky pohřbené
v opojném nevědomí
v souřadnicích
krystalek písku
V přesýpacích hodinách
po stěnách
sypou se
promarněné
touhy
líbí se mně obsah, ale v poslední strofě bych přeházel řádky .)
třeba;
...krystalů písku
sypou se
po stěnách
přesýpacích hodin
promarněné
touhy .)
20.04.2023 12:36:10 | Constantine
Děkuji, je to o moc lepší
Poslední dobou mám dny jako na houpačce
20.04.2023 14:15:07 | Bufik
tak se drž, papa .)
20.04.2023 15:07:36 | Constantine