Anotace: ...
do lačného chřtánu
moštuju farmacii
na záchranu duše
otupělé neuroreceptory
mě nikam nepouští
a to je moc dobře
protože poslední dobou je mi jasný
že jasnýho nic není
....Nejasná zpráva o konci světa.....Ji.
24.05.2023 22:37:59 | jitoush
jdu si dát doutník...
24.05.2023 22:11:54 | enigman
A po vší té farmacii, jeden už ani nedoutná ..
02.05.2023 21:16:58 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?