Vděk
Postupem času,
postupem let,
musím dál vyjádřit
neskutečný vděk.
Je to vděk k životu,
je to vděk k rodině,
která mi pomáhá
v každičké hodině.
Vděčná jsem za zdraví,
jenž se vždy napraví,
a také za věcí,
které vždy potěší.
Děkuji za náš dům
a vše co je doma,
asi bych nezvládla
dělat vše sama.
Dík velké za práci,
že s ní mám penízky
mohu si dovolit
nějaké koníčky.
Mít je jich trochu víc
moc bych si přála
dceři bych pomohla,
aby se smála.
Ona je zlatíčko,
má dobré srdíčko,
pomohla rodině
v moc těžké hodině.
Zachránila rodinný domeček
od cizích lidí,
doufám, že v nebíčku
pán Bůh vše vidí.
Hezky jsi poděkovala.
Život je v mnohém k nám štědrý
a kdo si jej váží
i víc prožívá si. *:)
07.05.2023 23:15:51 | jenommarie
Tak, tak znám ten zákon přitažlivosti. Pokud jej neznáš budu mít návod v některých mých složených básničkách. Nebo zhlédnout film, nebo přečíst knížku Tajemství co napsala Rhonda Byrne. Už napsala i další knihy, jsou fakt super.
08.05.2023 08:13:30 | Marťas9
Děkuji milá Marti, knížky i film znám, mám je doma. Jsou inspirací, jako vše ostatní. Zákon přitažlivosti funguje. Vše si přitahujeme. Co s námi má být, to k nám i přijde. Věřím jistým věcem, ale i s určitým nadhledem.
Měj se krásně a DĚKUJI TI. Budu se těšit. ;)
08.05.2023 10:51:11 | jenommarie