Ve skutkové podstatě je to jedna (naivistická) báseň rozdělená na tři a ještě napsaná v jinou dobu, ale myslím, že i tak ji potřeba číst najednou. P.S.Nebojte, do budoucna nemám ambice dělat seriály.:)
Děkuji.
13.05.2023 07:00:18 | Now
...Pohladit kůru i tvář....roj včel je tajina....medová svatozář.....Ji./úsměv/....hezké a fajn,že jsi zde zasejc něco "odložil"...
11.05.2023 13:49:39 | jitoush
...a v krychly věčnosti štěbetají zlatí ptáčkové a pějí písně ve své boží bezděčnosti... ST*
11.05.2023 10:51:38 | Frr
Věřil bych snad už i tomu, že nás pták Ohnivák vytahuje jako čísla v tombole.
01.06.2023 04:35:43 | Now