Sbírka: Dualita - o hře polarit
V představách mi dříme
tvých křivek i přímek
erotický snímek.
.
Jak proměnit záměr v čin,
exponovat ňadra, klín,
každou ze tvých devítin?
.
Zlatým řezem vzato
přeříznu tě, zlato.
Zvonivým smíchem si cením
do pár řádek vložených vteřin ;)
Zde ten gramatický rým sednul jako prcka na hrnec ;)ST
P.S. tech obrázku je dnes plné internet né...Bohu Mile ;)
20.05.2023 10:47:47 | Malá mořská víla