ty boty jsem viděl už několikrát...na stromech na drátech na plotech...někdy je prostě fajn být bosý...
25.05.2023 11:48:11 | enigman
O lásce tisíc krát psáno a jen vyjímečně, uchopeno jinak.
Tou džunglí ses prosekal opravdu zdatně - no, jak také u tebe jinak?
Prima, Mirku*
23.05.2023 15:32:24 | šerý
Růže jmenovat se jinak voněla by stejně. :)
Vztahy jsou sem tam džunglí, dobré je na tom poznávání divočiny a to nekonečné nebe vzpomínek.
25.05.2023 11:41:31 | Now