Písky
.
Nevyrostlé obilí předloni sklidili
Pánbu pracuje na neschopence
Ti kdo byli nežili
Ten kdo miloval miluje a ne že chce
Moře se vrátilo nad krajinu
sem tam potkám na náměstích dinosaury
a ty vytahuješ slunce zpoza stínu
když cítíš že je ve mně sníh
Rozpustilá děcka pouští
proutky proti proudu řeky
a smrt a co už s tím?
Však žijeme s ní věky
Dnes s noblesou se obleču
a pokochán vůní života
jak parfémem ženy kolem které prošel
kdosi dávno přede mnou
za tikotu hodin jisker mečů
bušení srdce aury
jež lze v prstech rozemnout
.
.
Přečteno 123x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, jitoush, Marten, Psavec, šerý, Frr, Sonador, Dreamy
Komentáře (7)
Komentujících (4)