Den zvolna skomírá,
ptáci vzduch čeří,
noc náruč otvírá,
slunci čas měří.
Šum listí javoru,
vlahý dech vánku,
šmouhy na obzoru,
vybízí k spánku.
Lesem tma proniká,
halí a objímá,
stromy jenž do ticha,
voní - den zhasíná.
.....Jemně a krásně plyne.....si ji představuji ve zpěvu ...i jako ukolébavku....Ji./úsměv/
03.06.2023 19:52:33 | jitoush
Mám ráda tuhle denní dobu
02.06.2023 13:06:23 | Marry31
Potěšilo.
02.06.2023 09:01:14 | mkinka
Pěkná báseň
02.06.2023 08:40:28 | kozorožka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?