poletím
Anotace: Nakonec...kdo si nikdy nepřál se proletět...
U propasti stojím
a dolů se dívám,
už se nebojím
oči si nezakrývám.
Mám ráda tmu
a hvězdy co krásně září,
najednou mám jednu
ze svých mnoha tváří.
Snad se mi nechce tohle snášet dál...
teď cítím se tak lehce
vím,toho ses tak bál...
Komentáře (2)
Komentujících (2)