Vlčí mák
Hladím očima vlčí mák.
Je v dlažbě a přesto chce říci,
že má rád.
Ta rudá svítí do daleka
do světů, co odvál čas.
Vím, co ztratila jsem,
když rozhodoval strach.
Jsem introvert
a těkám u svých vrat.
Netrhám, přivoním
a jdu se v duchu milovat.
S tím princem,
co se mi bude zdát.
Jednou přijde
a osud bude přát.
Ví o tom pan Vlčí mák.
Pohádky se snoubí
i chtějí životu smysl dát.
Ten a ten bude mě mít rád.
Přečteno 125x
Tipy 25
Poslední tipující: Dejvis, Kan, jort1, Stanislav32, Marten, Psavec, kozorožka, Fialový metal, Marry31, Frr, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)