Už mi to došlo jak jsem pošetilý
Tak mi to odpust milá Ulriko
Snad tě ty chvíle aspoň pobavili
Teď už se v smíchu chytni za břicho
11.6.2023
Titulem více až k Rolling stones.*
Pošetilost je přehmat důvěry k lepšímu.
11.06.2023 14:09:38 | šerý
I kdyby chvíle žily,
vždy život tvrdý budou mít.
Kdybychom všichni se zastavili,
v těch chvílích.
Na chvíli.
11.06.2023 11:20:09 | HonzaR.