Zda chci vlastně žít..????
Na pokraji vlastní duše o lásce plním dotazník_
na dlani ti podám srdce a v něm černý otazník_
Začne a pak skončí další života etapa_
i když volná,připadám si jak v rukou všemocného gestapa_
Čas si klidně jen dál běží,já počítám vteřiny od chvíle do chvíle_
prosebně k hvězdám vzhlížím,jak nevinný viník uvězněný v Bastile_
A tak jako ateista veřícně dotýká se kříže_
nicotnou silou marně pokouším se odstranit z života věčné mříže_
Žiju,a přec nikdo se mě naptal,zda chci vlastně žít_
žiju,a proto nezbývá mi,než ten úděl života až do dna pít_
Komentáře (2)
Komentujících (2)