Continuandum
.
Přes velkou bolest
člověk píše slova
do příběhů utkaných z pavučin
a doufá že mají ho kamsi dovést
tu světu se rozprostřít
mít se kam schovat
navrátit knihu jenž život zapůjčil
Přes rána kdy neví kudy kam
a utíká do lesů
a ano ach ano cit
větami svlečen převlékán
od dveří k dveřím
k radosti od děsu
koruna stromu v slunci
řeka za noci
.
.
Přečteno 155x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, jort1, jitoush, Vivien, šerý, Marten, Psavec, Sonador, Frr, Fialový metal, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)