Sbírka: Dualita - o hře polarit
Jsi jen na krok ode mne.
Tvůj pronikavý pohled...
Tvé vztažené ruce...
Tvůj lehký ůsměv...
To vše zastavuje čas
a vrací ho zpět.
.
Skrze mé oči
díváš se až na dno
mé zaprášené duše.
Jako bys tu byla
ve všech našich zrozeních
už od počátku světa.
.
Pohled, ruce, úsměv...
Tím vším směřuješ ke mně.
.
Kolik intimity
dokáže jedna
selfie obouruč :o)