Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Být trochu tam
a trochu tady,
dát šanci náhodám...
.
Být trochu tady,
trochu tam,
když už si nevím rady...
.
Kdo ví, co kolem ještě bude.
Prostor i čas
jsou klam.
.
A nebýt ani tady,
ani tam,
.
mohl bych být
tak trochu
všude
...
.