Anotace: ...něco z mého teenagerského šuplíku...
Sbírka: Dualita - o hře polarit
Mlhavou tmou, skrz níž bych nedosáh
I vteřiny se zdají dlouhé
Líně se vlečou chvilky pouhé
Usnul snad skřítek v hodinách?
.
Ještě pár hodin čekání
Uplyne než tě přivítám
Tak ti teď v duchu posílám
Emocí plné vyznání.
....Je to hezké,když muž se dokáže vyznat a umí vyznat city své ženě....tleskám....Ji./úsměv/
29.06.2023 14:02:29 | jitoush
Štastna ta, která nesměle
pohladit smí Tě po čele
za nímž film tvůj se promítá...
Že Láska, Lásku přivítá:)
29.06.2023 12:37:58 | Malá mořská víla