Strach uvnitř sebe
umíme živit i přiživovat.
Kéž se jej všichni
naučí/me zvládat.
01.07.2023 11:30:37 | jenommarie
Ano někdy je těžší zvládat strach ze sebe než z okolí a často si ho tím člověk zbytečně přiživuje. Ale strach že ztráty čehokoliv by se neměl podceňovat ani přeceňovat...
29.07.2023 21:36:07 | poet
To je pravda. Záleží na podstatě strachu. Pak s ním lze i nějak pracovat. Člověku nic jiného nezbývá. Pěkný víkend a děkuji. :)
29.07.2023 22:01:26 | jenommarie