...I já se vrátím....Ji./úsměv/...P.S.A nějak mi to připomnělo Zuzku Navarovou...
12.07.2023 20:42:08 | jitoush
Panečku, to je krásná Poezie! Nějak mi zde schází vyjádření čtenářů. Snad nejsem padlej na hlavu, že se mi dílo tolik zamlouvá?
Má to myšlenku i fortel. Třeba jen "... nelze stratit lásku jen tváře" to je úžasný obrat. Dílo si založím do archivu oblíbených.
Jsem moc rád Mirku, že jsi publikoval. Díky, za prožitek*
11.07.2023 15:19:17 | šerý
Záleží jak se na tu hlavu padá, z medicínského hlediska známe Verticalos zblbnutos či méně rozšířené pády ve skupině, tzv. Horizontales hup. :) Děkuji. Je to pro mě vpravdě živá voda. Však i první co jsem si v paměti uchoval při mladistvém objevování poezie jsou slova básníkova jimiž končí svoji pouť.
..
..
Chci být i kýmsi čten
a pochválen
na světlou památku
až svedu
sám sebe psát
vytržen z Poezie
nešťastně šťasten
(František Halas, báseň A co básník.)
11.07.2023 20:25:36 | Now