chytám mezi prsty
praskot mýdlových bublin
a luna vypaluje oči solárním žabkám
střílím šampaňským
a čekám až se rozleje
noc
konečně ticho
tma
zhasnutá vypínám
čas dalšího příjmu až s ránem
do slepých obrazovek
kreslím Večernici
zvědavá
jestli zítra se bude dívat
stejným směrem
jestli zítra
bude
...Jo...jo....vypnout a "propadnout"se do sna.....vplout do těch mimopříběhů,když se tam někde pluje ke zdroji...a pak si to pamatovat.....Ji./úsměv/
13.07.2023 21:33:42 | jitoush