Anotace: Snad to, Horatio, vezmeš tak, jak to bylo míněno. E
co ti na to mám říct není to špatná báseň docela se mi i líbí ale Holomčík to přehání s její vznešeností zas tak vznešená není ale ujde
03.04.2007 20:45:00 | Jsem ten kdo jsem
překvapilo mě, že ještě někomu stálo za to mrhat časem na hanobení těhle chvalozpěvů, či spíš jejich autora. osobně si myslím, že je lepší mu nastavit druhou tvář, než mu "vracet úder". na druhou stranu je skutečně dětinské komentovat tvorbu jiných jako nanicovatou a její autory zvát lůzou jen proto, že se sám nedočkal porozumění.
28.03.2007 20:31:00 | grygaruv atelier
Tak to je úžasné!! Pobavilo mne to, díky. =) Každopádně mě už Horatius taky setřel..
28.03.2007 16:58:00 | Gabika
Bravo, je to tak božské, že kdybych nevěděl, žes to napsal ty, řekl bych, že to napsal někdo hooodně vznešený. Někdo hodný božského jména...
Je neuvěřitelné, jak může lůza využít vznešený jazyk k ubohému útoku na samou podstatu božství ;-)
Vivat Horatius
28.03.2007 16:41:00 | Radek Holomčík