Ústa přelepím si páskou TICHO
A nastřelím ji browningovou ráží
Zpěváčci něžní o bulvy se snaží
Bachyně vyprázdní mi břicho
Šelmy přiožralé z mého masa
O játra polámou si zuby
Dlouho jim bude smrdět z huby
Zbytky pak oddají se tanci tlení
Jen srdce - to tu dávno není
14.7.2023
Srdce..tam JE..jenom je zraněné;)
19.07.2023 18:52:24 | jenommarie
....Srdce je vždy,i když někdy"spí".
A taky...někdy je nejlepší odpovědí Ticho......pač slova jsou silná....Ji.
19.07.2023 16:29:46 | jitoush