Kdysi hodně hodně dávno
Kdysi hodně hodně dávno
na temné straně světa
uvězněn ve starých kyvadlových hodinách
žil jeden malý nemocný ptáček...
Žil tam už tak strašně moc dlouho
že zapomněl kdo je a kdo ho vlastně uvěznil
A tak se naučil žít ve tmě
křídly tloukl do kovových součástek hodin
a snažil se osvobodit
Až pak jednou...
Přečteno 184x
Tipy 24
Poslední tipující: kozorožka, Jeněcovevzduchukrásného, o3_gambit, jarynn, Imaginant, jort1, Stanislav32, Sonador, jitoush, mkinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)