Skladba po soumraku
Při západu slunce
Tichý volá hlas
Odešli jste brzy
Takže přijďte zas
Obloha se šeří
Nohy vcházejí
Do skřípavých dveří
S novou nadějí
K polednímu slunci
Bez okolků času
Rádi by ti hráli
Zapomněli basu
Přečteno 93x
Tipy 9
Poslední tipující: Ondra, Emily Říhová, Marťas9, Jan Kacíř, kozorožka, šerý, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (2)