zvuky listí, jež rozfoukal vítr
jsou tóny tvého hlasu
vnikají do mě jak temné zvuky kontrabasu
v té árii lítosti
nad tvým hrobem vzlétl pták
,,Promiň," řekl si tím hlasem
mám uši ucpané včelím voskem
na ulici lidé klopí zrak
tím zvukem nejtišším
hraje pouliční piano
časně ráno
vidím tvůj úsměv, tvoji tvář
promiň táto
zvony bijí
už neslyším
tvůj hlas
Taky mi táta moc chybí, zbylo mi po něm moc krásných vzpominek, tak aspoň na ně vzpomínáme. Je to těžké období cítím s tebou.
23.07.2023 21:21:18 | Marťas9
Já myslím, že ano
a nikdy jej slyšet nepřestaneš.
I když už fyzicky se jeho duše
odstěhovala jinam.
**
Je to těžké***;)*
23.07.2023 14:04:04 | jenommarie