smráká se
Zvuky prolétnou nocí
Jako hořící šípy
Víření bubnů
Přibíjí na vrata strach
Smráká se, obzor zrůžoví
Pod tíhou okovaných bot
Je z úrodného pole
Blátivá stoka
Mezi zlomenými stébly
Umírají chrpy
Leží nehybná těla
Pukají srdce
Mraky plují nízko
Téměř se dotýkají
Otevřených ran
Země je nasycená
Údolím líně protéká řeka
Vlny neslyšně
Obejmou boky pramice
Tiše se smráká
A obzor zrůžoví
Přečteno 108x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, jitoush, Psavec, IkkarisKa, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)