když svět nastaví dívku
do podoby zázraku
řeknu jí: ,,chvíli tak setrvej...,,
sáhnu po fotoaparátu
nebo
po
štětcích
podle toho, kolik máme času...
občas přemýšlím
jestli to krásné
co hledám tam venku
nemám uvnitř sebe
a někdy
si prostě jenom tak sednu
v otevřených dveřích
a nechám to plynout...
Máš to v sobě a nechat plynout..je osvobozující * ;)
01.08.2023 08:38:48 | jenommarie
....Někde jsem zaslechla...."Všechno,co vidíme,to je uvnitř nás".....Ji./úsměv/
31.07.2023 22:06:04 | jitoush