dnešní den uplynul
ve jménu dotýkání
nenabažitelná
hladivosti buližníku
dotýkala jsem se
prsty i celým tělem
horkosti tvé něhy
blízkosti země
podstaty chvíle
a ulehla do náručí
bezvlásky, drabíku a rokytu
a paprskem nechala laskat
vše skryté
byl den D
A mohl by pokračovat
D en další..nenasystně sytý
bažit si, je k žití. :))
Pěkná Kumiko*
01.08.2023 08:43:30 | jenommarie