Klecí je naše realita
V níž duše lapená se zmítá
Světem bloudí a nevidí
Že naráží do lidí
Kteří lapeni také jsou
Hledají cestu svou
Nevidí to, co vidět není
Co nevidí, to těžko změní
Ať se člověk jak chce dívá
Smysl věcí se nám skrývá
Smysl je věčnou otázkou
Odpovědi mnohé jsou
Snad jej tvoříš ve své duši
Vytvoříš a pak jej zrušíš
Tvoříš a tvoříš zas a znova
Nové pocity, nová slova
Myšlenky stále kupředu jdou
Svět je, zdá se, kulisou
Vše na světě je tak očividné, stačí se jen podívat z klece ven. Dál než na vlastní nos...:-D
02.08.2023 18:14:54 | Lighter
jak za zdí galerie
každý svůj život žije
ten sedí a na cizí dívá se
jiný zas dokola motá se
nevěda, která bije
01.08.2023 18:56:42 | stormeater