Zlomené srdce
Pod slnkom koža páli
spálená donaha červená
podlomené kolená
smädnú trávu bozkávali.
V ústach matný rúž.
z pórov tryská jed a pot
prameň spodných vôd
vyschol, stráca už.
Všetky noci slepé
až do rána
ticho ruší vyzváňa
v končekoch krv tepe.
Daromné tie muky,
keď do bielej kože
slová ako nože
lietajú z pravej ruky.
Buď ako buď,
strhla ma víchrica
srdce moje polovica
vo víre času nájdem kľud.
Přečteno 120x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, šerý, jenommarie, Dreamy, mkinka
Komentáře (0)