Sbírka: Dualita - o hře polarit
Mosty jsem spálil,
záznamy promazal,
zbývá už jenom
zapomenout.
.
Paměti proradná,
není na tebe spoleh.
Stále vracíš
.
to hezké.
To hezké ať zůstane.
Nakonec budeš rád
že je na co
vzpomínat. ;)
Posunout se..jde.
04.08.2023 13:37:26 | jenommarie
Krásně řečeno, jen je těžké to krásné ukončit, i když je to potřeba
Ale bez těch vzpomínek je těžké žít
03.08.2023 19:59:38 | Bufik