Nikdy
Anotace: nevím jak tohle vysvětlit,ale myslím že pochopíte jak to bylo myšleno...
Nikdy neříkej nikdy
a já to slovo vyslovila
a nevěděla,co se mi může stát
když slovo NIKDY změní se na POŘÁD.
Nikdy neříkej nikdy
já ho řekla a tím se zahanbila
jelikož jsem se nedokázala držet svého slova
a tak teď můžu začínat znova.
Nikdy neřikej nikdy
ale já věřila že někdy je to na místě
a nikdo nechápal že zrovna já...
i já jsem byla sama sebou zklamaná.
Nikdy neříkej nikdy
to je teď moje motto
přesto že slovu NIKDY neuvěřím znovu?
I když...někdy možná,když nevěřím už tomu slovu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)