2. Stáří 1973
Hledej dál v popelnici své štěstí
Paní stará milenců plná.
Je to stále lepší
Než z okna kavárny hledět
Na shon mladých
Hnus a špína Tě už nezraní
Přeci Ti smrt vyschlé tělo hladí
A až zemřou co ve vzpomínkách Tě mávají
zbyde jen kříž
ze dvou prken kříž
Přečteno 89x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Dája K, Ophelia81, Anfádis, BArBArKO
Komentáře (3)
Komentujících (3)