Nemohu spát,
mám obraz tvůj před očima.
Z představ stavím si hrad,
s nadějí, co ve mně dřímá.
V krátkých snech tě vídám,
v nich milujem se bez ustání.
Pak ráno sám u stolu snídám,
brzy, právě při svítání.
Ve snech dokážu cokoli
bez obav a bez ostychu.
Necítím vinu z hříchu;
a nezdar v nich ? Nebolí.
Tohle dobře znám.
A nebolí..
Ať sny plné něhy
zahřejí tě
po březích svítání
obejme tě.
Tvá touha nezmizí
ať dá ti vždy víc.
Tyhle sny nebolí
vždyť mají, co říct.
.
Opravdu Pěkná Kane:)
06.08.2023 11:37:05 | jenommarie