blyštivé závěsky kapek křišťálu
z kručinky rám zítřejšího rána
na šíji rty
ochutnám už teď
Kterou příchutí jsme si dnes?
Jak hluboko pustíme se?
Jsme palimpsesty sebe
Staré je nové
a nové minulo
Propíjíme se na dno
já tobě
ty mně
Ve vrstvách kalu i čistoty
hledáme pravost okamžiku
Zas ťukáš mi na víčka
Kde jsi?
V bublavém smíchu šťastné slzy
náruč je plná
A venku slzí den
Pojď,
pojď ven
Je čas
Leť dál.
Jdi ven.
Venku je krásně.
Dávám opratě do dlaní...
Když bílé spřežení
Se řehtá ;-)
Hrabe kopyty ...
(A každý chlap je kůň.)
11.08.2023 11:25:59 | Fialový metal
Kousek protáhnout palimpsest a jeden má najednou palindrom.
06.08.2023 20:41:40 | Šabrej
...Ta ti je dobrá.....Ji./úsměv/
06.08.2023 19:56:51 | jitoush
Máš tam i kytičku ;-)
06.08.2023 20:51:16 | IkkarisKa
...Jj....kručinka "kručí"v břiše...nebo "bručí"?..../úsměv/....a nakoukla jsem i do
IS.......hezký to máš.....zasejc to do mě "ťuklo",abych si vytáhla ty pastelky........ovšem Ty jsi kreslířka a malířka.....já jsem "pokusník"hokusník..../úsměv/...
07.08.2023 21:06:02 | jitoush