Anotace: To je moje úplně první básnička, kterou jsem napsala. Člověk by řekl, že časem a létama zmoudří, ale asi jak v čem. V lásce nejsem moudřejší ani přes ty potrestaný chyby ani přes jizvičky na duši. Pokaždý se cítím tak ... nevím jak to popsat.
... na světě je hodně lásky ...
a proč by neměla být ... všechna pro mě ..??
... když i já chci tak mnoho dávat ,...
01.04.2007 02:01:00 | HarryHH