Klenoty
Anotace: Takové zamyšlení.
Každá minuta je vzácná perla,
každá hodina drahý briliant.
A my občas chováme se
jak nevidomý hodinář.
Bez zájmu přehazujeme si perly,
bez výčitek brilianty ztrácíme.
A život plyne jak ty řeky
a život rychle odplyne.
A přece stará moudrost naši duši chrání
a přináší nám skrytou útěchu,
ač nesmrtelný nikdo z lidí není,
svými činy, zapisujeme se do věků.
Komentáře (5)
Komentujících (5)