~~~*~~~
Láska
je něžná jak květu poupě
tak holka,
nesedávej v koutě,
láska je to,co chybět nemá
nebuď k ní stále hluchá a němá.
Vyslechni konečně toho mladíka
že se mu líbíš,
zbytečně neříká
chtěl by tě čím dál tím víc.
Neposílej ho,prosím,zase do Prčic.
Já ho nikam nebudu posílat
teď si s ním budu chvilku povídat,
tu kytku už mi konečně dal
na pochod do Prčic sám mě pozval.
Tak jsme ten pochod zkusili
i když jsme se tomu oba zasmáli,
už víckrát nepůjdu do Prčic
s láskou to nemělo nic,nic,nic.
Vůbec nic.
Vlastně skoro nic...nic...nic.
~~~
~~~*~~~