Anotace: Proste nekdy se neco stane a ma to nasledky... a pak clovek postrada potreby, o kterych si myslel, ze je ma, ale pak zjisti, ze to vlastne ani nebylo to prave a tak to porad hleda... jinak je to jdna z mich prvnich basni... prosim komentare
Ahoj! Je to zvláštní... tahle básnička, nebo říkačka, či rýmovačka po literární stránce není (po pravdě) nic moc, ale mně v tuhle chvíli HODNĚ pomohla.
Děkuju moc za ní, za to, co jsi do ní vložila a co jsem si z ní mohla vzít... možná dost zásadně ovlivnila životy dvou lidí... můj a ještě jednoho človíčka, kterej mně miluje a já jsme od něj dneska chtěla odejít (po dlouhym přemejšlení a zvažování a analýzách, a psaní si plusů a mínusů a pro a proti...).
Měla bych si možná vážit jeho lásky a vykašlat se na mozek. Má smysl vztah plnej kompromisů ve kterym se trápim a nejsem šťastná?
29.03.2007 17:23:00 | Hannazka