Nemožné svítání
V noci, jako je tato
Jsem na svislé zeleni
Trhal maliny bílé jako mléko
Pro svou milenku
V noci, jako je tato
Jsem vládl nad
Králi a královnami
Vyrovnanými v křídové chodbě
V noci, jako je tato
Jsem je nechal zemřít
Neboť jsem jim nemohl dát
Odvahu myslet na zítřek
V noci, jako je tato
Jsem táhl síť
Spletenou ze všech svých nervů
Nic se nechytilo
S vůní popele a barvou lilie
Nahlodané nebe klesalo
A já s tělem otřeseným a těžkým láskou
Spadl na zem
A v tichosti myslel na Tebe
Jak ústa Tvá někdo líbá
Když srdce mé se sevře mi
Zdali i Tvé se svírá?
Z proteovského soumraku
Přicházela strašidla
A Tys byla celá bílá
Přečteno 145x
Tipy 19
Poslední tipující: Kaňka, Jiří I.Zahradník, Anfádis, jitoush, Ophelia81, IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Sonador, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)