V ruce šálek s kávou držím,
teplý nápoj mě hřeje
Vůně kávy se po místnosti šíří,
do chvíle klidu a pohody se ponořuji
Šálek se mých rtů dotýká,
chuť kávy na jazyku mě hladí
Kofein mi energii dodává,
oživená a plná síly se cítím
Každý doušek je jako malá slast,
která se na mých sentrech rozplývá
Káva mi smysl otevírá,
na nový den jsem připravená
Šálek s kávou je mým společníkem,
v tichu a klidu se s ním potkávám
Každodenním rituálem se stává,
okamžiků plných pohody si užívám
Tak šálek s kávou v ruce držím,
jejím kouzlem se unášet nechávám
Teplý nápoj mě objímá,
šťastná a naplněná se cítím
Míšenko, to není možný... NAŠLA JSEM SE V KAŹDÝM SLOVĚ!!! Houby "jen" kávu, ty svý CAPPUCCINO držíš a já jsem s tebou, ve svých myšlenkách, i v tý bohatý pěně, a cokoliv zrovna můžu, ti dám :-)
26.08.2023 12:12:02 | cappuccinogirl
moc Ti děkuji, milá kapučínko, Tvá slova mi vykouzlila úsměv na rtech, moc Ti za vše děkuji, jsi na mně až moc hodná:-)
26.08.2023 19:15:59 | Misha