vyprahlost podobzoru
vyvažuji sprchou
mlžím si
do krajiny
břišní
čekám až utne
dnešnímu žáru vrchol
sobotní nocí hasnu
tak zhasni
tak
zhasni
Z jiného kraje ;)
Z jiného místa
Dál na západ
Na nebi srší blesky
Jeden střídá druhý
Letí kapky vody
Terasa září
Konec žáru
A světlo
Na obloze nelze zhasnout.
***
Znovu jsem četl So
Ať se i u Vás zchladí krajina co trpí žízní.
Měj se hezky.
26.08.2023 21:30:08 | Fialový metal
To vedro bylo náročné. Líbí se mi ten obraz "mlžím si do krajiny...břišní"
26.08.2023 19:54:00 | Jiří I.Zahradník
No comment! I promise!:)
26.08.2023 19:08:30 | Žluťák
Yellow Boy, thanks.
Co kniha, přečteno? Já jen dvě kapitoly.
26.08.2023 19:23:53 | IkkarisKa
Zítra mám konečne relax day, tak budu číst a soudit!
Ale upřímně věřím, źe z toho výjdeš maximálně s obdivem a minimálně se zaslouženou úctou!
26.08.2023 19:35:56 | Žluťák