vzdychám nad prázdným talířem
nad květem opadaným
nad prošoupanou punčochou
vzdychám za vším co pomíjí
vzdychám nad prázdnou nádobou
nad semenem do mechu vysypaným
na děravou kapsou
vzdychám nad vším neplodným
vzdychám nad prázdnými řečmi expertů
nad moudrem které nikdy nevyklíčí
nad dutou hlavou
vzdychám nad vším zbytečným
vzdychám abych předstírala
že mne to tu s vámi baví
že vám ještě věřím
vzdychám že mám vylízáno
Ať se Ti daří Agneško.
***
Konec konců ...
Proč né !
Vždyť, to byl začátek ...
Jen na.ne.čisto vzdychací ;-))
A v září se rozsvítí růže ...
Díky ebenové tyči
A liščímu ohonu.
***
Budiž ... světlo.
04.09.2023 00:46:32 | Fialový metal
Chápu. Také jsem měl tohle vzdychací období. Čím víc budeš vylízaná, tím míň budeš vzdychat.:-)) A nebo víc? :-)
31.08.2023 07:27:03 | Jiří I.Zahradník
Já vzdychám jako ty... ze stejnejch důvodů...a někdy, kvůli úúúúúplně něčemu jinýmu... ccino je někdy prostě uvzdychaná girl :-)
30.08.2023 09:46:33 | cappuccinogirl
Vzdychám, že to moc nechpu,
proč nevěříš těm co tě k ránu
přečtou a pak po svém právu,
vyjádří se k tvému stavu...
ke tvé básni, stavu mysli,
vzdychám a co chceš si mysli.
30.08.2023 00:58:14 | Žluťák