Roztanči se
pro mě
Zlehka
něžně
V kapkách
V notách
V rytmu - deště
Spalující vášeň
Tvoje touha
Drží si mě pevně
neviditelná pouta
Tanec s deštěm..vždy zabírá.
Má..vyťukané rytmy. Pěkná báseň Bufíku.;)
27.09.2023 19:57:02 | jenommarie