ta únava
co skřípe v zámcích klíčních kostí
nahryzává čas
krysí urputností
co dělí život od smrti
přerušovanou čarou
nerouhej se!
co dělí život od smrti
přerušovanou čarou
TA únava
bdělá se sekerou
tíhou ostří
přitažlivostí konce
bolí
boří
bortí
bourá
TA únava
setne
Mami, ty nejsi ještě stará.
Ale bez radosti,
víš, mami,
bez radosti
stejně
brzo
zhasneš.
Tem konec by tam být nemusel.
Mám pocit..že by to nevyslovila..
Ale je to báseň:).
.
Určitě RADOST k životu mít.
Brz radosti..se nedá žít. *
Měj se krásně Kumiko.:)
02.09.2023 23:23:49 | jenommarie
Hezky jsi popsala vztah s dcerou.
Okamžiky strávené společně jsou nenahraditelné.
02.09.2023 16:55:38 | mkinka