Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Poslyšte moje noční elegie
vy láskou světa opilí.
To co nás ještě dneska nezabije,
možná nás zítra pošílí.
.
A ač nešetřím u mých bojů pílí,
přesto si říkám - Trivie,
jestli tě tahle zkouška neposílí,
tak tě to nejspíš zabije.
.
Jenomže, ksakru mordyje,
jak jinak můžem doplout k cíli,
než přemoct vzteklé harpyje
a krví zbrotit rubáš bílý.