Červená koule
Červená se červená
kulaté rajčátko,
ke komu se dostane
opravdu zakrátko.
Samozřejmě k tobě
má drahá rodinko,
ke kouli ji pomohlo
malinké semínko.
Ze semínka rostlinka,
na rostlince v kouli semínka.
Rodí teď moc, rodí
k čemu se však hodí.
Z červené koule
máme za ušima boule.
Uvaříme parkům kečup
pro ten správný sešup.
Musí býti oba druhy,
dospělákům i pro vnuky,
ti to velmi milují
pusinky si malují.
Hodí se i do leča
04.09.2023 14:11:34 | Bufik
Určitě taky, a taky na šopak, na činu, na úžasný rajčatový salát. U nás ale vede buď ostrý, pro vnoučatka ne pálivý kečup. Díky za zastavení
04.09.2023 14:18:14 | Marťas9