Růsti dál...
Tam čára obzoru
A za ní nový den se skrývá pokoutně jak vlčí stín
Víček všech příliš těžkých pro zítřejší kraj
Tam v rozetmění chodíváme hledat
Kde rozesetá zrnka klíčí neslyšně jak žal
Tam v půli rozděleni
A čímsi roste stvol mnou roubovaný
Těch větví tolik kolik tváří bol
A listí kolik srdcí pochroumaných
Se zazelená v ranním třpytu
Snad iluzí či mokrých trav
Těch slzí novoluní
V nich zapomnění touhy rodí
Rány srůstat, růsti dál…
Přečteno 106x
Tipy 29
Poslední tipující: Akrij8, narra peregrini, Jan Kacíř, MatyhoZmaty, RadekČ, Kaňka, jort1, IronDodo, Anfádis, Stanislav32, ...
Komentáře (14)
Komentujících (5)