Dočasně nedostupná
Anotace: šuplíkovka, Liter, 19.9.2005
Jsem číslo
dočasně nedostupný
dnes nevybírám vstupný
do mýho světa
Po právu veta
budu se ztrácet
možná i vracet
k mementu střely
Teď už jsme bdělí
v nedostupné síti
v číselným bytí
Nechme se uležet
bude nám záležet
na krocích času
na vnitřním hlasu
Tak jsme si navzájem
dočasně nedostupný
srdeční podnájem
v míjení není nutný...
Přečteno 149x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, Psavec, jenommarie, kozorožka, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)